Klik?

Maha Suci Allah

Maha Suci Allah

Kata saya...

MAAF. MAAF. MAAF.

1. Andai terlewat update.
2.Andai terlalu pendek.
3.Andai tak memuaskan hati.

Wednesday, February 2, 2011

Permulaan @ Pengakhiran N3 2011???

Salam..apa khabar u all?

dah bersawang sampai susah nak nampak dah 'rumah' aku ni. tak tahu dah mana pintu mana tingkap. lama kena tinggal..ekekeke...actually aku dah xde cite baru nak dipublish. kalau ada pun susun silang kata tp aku cuma publish dekat p2u. malas nak publish kat sini. lagipun sejak kebelakangan ni aku dah paling malas nak mengupdatekan blog ni.

sorry kpd yg masih berkunjung. tak tahulah ini akan jd first n3 tuk 2011 atau akan jd last n3 sebab aku dah mula lapor diri di sekolah 10hb feb depan. tempat tu aku pun x boleh kata ada signal tuk tepon ke tidak. apalagi internet. mudah-mudahan adalah...amiiin....

bila aku dpt tau aje daerah mana aku kena pergi, terus fikiran ni jadi blank..kosong..tak ada apa nak difikirkan. sampai sekarang ni aku masih tak boleh kenalpasti apa perasaan aku yg sebenarnya. tp klu aku jd budak kecik, beginilah aku akan nangis....

p/s : abaikan dada yg terdedah tu yer...

Popular Posts