Klik?

Maha Suci Allah

Maha Suci Allah

Kata saya...

MAAF. MAAF. MAAF.

1. Andai terlewat update.
2.Andai terlalu pendek.
3.Andai tak memuaskan hati.

Saturday, July 2, 2011

Jangan ciplak,ok?

Jenuh agaknya korang datang blog usang aku ni. Bulan lalu-lalu datang, cite ni. bulan lalu, masih cite yg sama x berupdate. bulan ni pun sama. minggu lalu dtg, dah mula sakit ati. "Eh, dia ni hidup lagi ke x? blog dah berhabuk x diupdate". gitu gamaknya dalam ati korang.
Ekekeke....aku cuma mampu ketawa. kerana memang aku masih hidup tp malas. biasalah orang dah keja ni. ceh, blogger lain tu keja lagi hebat, ada jak masa update. hehe. alasan aku jer tu. sememangnya aku seorang yg pemalas.
sebenarnya sejak kebelakangan ni, aku ada satu idea yg aku rasa adalah my GREATEST idea. tapi belum cukup yakin nak laksanakannya.
and u know wat, aku tengah update beberapa cite n cuba cipta cite baru tp semangat tu tumpul gitu jer bila buka tv, eh, jalan cite movie/drama ni napa mcm sama jer dgn novel aku?
terus tepuk dahi. alahai, mcm mana boleh sama plak. dlm ati kata, kalau diteruskan juga, nanti org kata aku ni plagiat keja org ( yg hakikatnya adalah 1 salah faham krana aku ANTI plagiarism, okey? )......
sedangkan SKSI dulu pun ada sorang manusia tu kata aku tiru ayat2 cinta. alahai, rasa cam patah hati ni dibuatnya.







p/s : Korang happy tak MY IM Hassan menang? wakakaka....aku dah jadi gila2 sejak tengok IM. teruknya aku kan. org cipta IM untk kebaikan. aku pula lain jadinya. hehehe

Popular Posts