Klik?

Maha Suci Allah

Maha Suci Allah

Kata saya...

MAAF. MAAF. MAAF.

1. Andai terlewat update.
2.Andai terlalu pendek.
3.Andai tak memuaskan hati.

Monday, April 2, 2012

tolong doakan aku berjaya

Assalamualaikum....
Lama gile aku tak post kan? ok, I know that's common words 4 people who let their blog just like that 4 a long time. hehehe. what else can I do?
.actually, kerja jadi guru langsung lah x semudah yang sesetengah orang fikir, termasuk aku masa kecik2 dulu. aku rasa best jak jadi cikgu sebab kerja half day. yes, secara rasminya kami kerja half day tapi kerja cikgu akan perah otak siang malam.
alah, malas nak ceritalah since it's boring. kan? yeah, aku tak marah kalau korang angguk kepala pun.
oh ya, stop rambling, i wanna say, please you all yg kenal aku, tolong doakan aku berjaya dapat pindah ke sekolah dalam daerah aku di Beaufort yang indah nian tu. I'm sick of ulang-alik ke tempat sebegini jauh hampir setiap minggu. It's tiring.
Ok, mungkin kata2 ni murang menarik. What if I say, sapa tolong doakan aku, aku belanja dia makan. :) Yeah, right, tipu jer...hehehe. Korang doakan, insyaallah Allah s.w.t akan berikan korang pahala sebab mendoakan orang lain tu baik.
Ok?
Ok?
Ok lah tu...please...


~ I love Suits on Diva Universal channel...I love Mike Ross n Harvey Spector as mush as I love Ustaz Don Daniyal ~

Popular Posts