Klik?

Maha Suci Allah

Maha Suci Allah

Kata saya...

MAAF. MAAF. MAAF.

1. Andai terlewat update.
2.Andai terlalu pendek.
3.Andai tak memuaskan hati.

Sunday, December 29, 2013

Adik baharu




AdS
SSK by Dzie Tyea
Tak mahu banyak cakap......tengok gambar tu.
Amboi, berlagak kau! Haha...tak adalah. Inilah projek diam2 dan bakal menjengah rak2 kedai buku Januari 2014. Pembuka  tirai 2014, kau!
So korang apalagi? Pergi beli cepat!!  Hihi. Apa yang terkurang di sana sini tu, maaflah yer. Kita tulis kemudian baca sendiri rasa macam best je cite aku ni tapi iyelah, itu pendapat syok sendiri. Ampun awal2 yer.

Sinopsis ringkas ada kat Penerbitan Kaki Novel punya fb. Nanti aku try masukkan dalam ni. Kalau guna tab, harus naik bp aku kegeraman sebab tab ni x best langsung.

Oh ya, find me on facebook for another update.  Pen Patah....sebelum lupa, korang yang sudi singgah blok tah apa2 aku ni, thanks...korang pembakar semangatku. Hihi.

Popular Posts