Klik?

Maha Suci Allah

Maha Suci Allah

Kata saya...

MAAF. MAAF. MAAF.

1. Andai terlewat update.
2.Andai terlalu pendek.
3.Andai tak memuaskan hati.

Tuesday, July 1, 2014

Coming soon.........insyaallah



How i miss blogging time................berapa orang rasa nak tunggu 'coming soon' pemalas macam I ni ye? Ngeh..ngeh........rindu komen-komen korang, rindu nak tengok ada orang rindu n tak sabar nakkan entry baru....rindu nak gelak sendiri baca komen korang......please, tell me that you miss me too....hahaha. Sekian.

7 comments:

  1. Kak edah wil follow

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeee...thanks for supporting me. lebar senyuman.

      Delete
  2. Salam cikgu. Hehe Cikgu Siti Rudziah kn? Ni anak murid ckgu masa ckgu trainee dlu kat Sk Stella Maris. Anak murid dri 5 Anggun 2009 tak silap heeee ^-^

    Trjumpa url ckgu kat buku latihan dlu2 masa kemas bilik. Rindu la cikgu!! Huhuu apa khabar ckgu skrg? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi,Syamim! Heee...malu I ada murid I jenguk blog ni. Ngeh..ngeh...cikgu ingat sangat korang semua. Ckgu sihat, alhamdulillah.

      Delete
    2. hehe besa la rajin bah cari blog cikgu ;) dah kahwin ke blomm xP

      Delete
    3. maw kumpul calon banyakkkkk2 dulu. boleh gitu?hahaha

      Delete

cakap aje..saya layan..

Popular Posts