Klik?

Maha Suci Allah

Maha Suci Allah

Kata saya...

MAAF. MAAF. MAAF.

1. Andai terlewat update.
2.Andai terlalu pendek.
3.Andai tak memuaskan hati.

Monday, March 2, 2009

this is what I've been looking for...

yesterday, saya ikut kakak no-2 ( adik-beradik saya ramai..ada 12) tidur luar. kat hotel coz nak jaga anak dia. kecik lagi. ada dengan kitorang are both my lil bro n sis.and x disangka-sangka pula akak no-4 and my sis dr ip kent pun dtg join. dah jadi 6 org duduk 1 bilik.hehe..melanpau kan?? pas tu datang gi kakak no-7 dr pekan tempat dia kerja. sanggup naik bas tu jauh2. malas nak drive..hehe..actually yg no-7 ni dtg bandar nak buat passport. tapi bila dah ada ramai kitorang, apalagi.. dia pun join. dah jadi 7 org.di luar pengetahuan saya, my parents and 2 sisters lagi on their way nak datang join. hah???nganga mulut. tapi best even kitorang sumbat macam ikan sardin 1 malam. 12 org 1 bilik standard. 3 katil 1 extra tilam. hahaha...sempit sangat kan so saya offer diri tido kat celah katil. best gak. privasi. hehe...kitorang kuar makan. bayar memang mahal coz ramai yg makan tp rasa x kisahlah. share bayar..anak2 aje. mak bapa x boleh bayar..( nak jadi anak baik ni ). siang2 tadi pula kitorang buat convoy jalan round bandar KK ni. aduiiiiiii....rasa excited...happy..rasa wow, wonderful nya hari ni..hehe..alhamdulillah..for all out there,please be good to all ur family..be good and be happy ..ah, melalut aje,anyway...I want everybody knows that I'm HAPPPPPYYYYYYY !!!!!!!!! I love my family!!!!!!!!

3 comments:

  1. salam tyea...
    wow sronoknya ibu dengar cite tyea...
    kumpul ramai2 ngan family(~_~)
    sbb ibu pon dtg dari family yg ramai gak, jadi tau suasana bila kita dah mula berkumpul ramai2...
    (T_T) dah lama x dapat berkumpul sama2...kena tunggu raya...ermmm lama lagi tu!!!

    ReplyDelete
  2. rmainya sibbing tyea...
    msti best kan..???
    part yg plng best skli hri rya lah kn..
    meriah je ngn adik brdik..hihiii

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...mmg best gilerrrr....hehe

    ReplyDelete

cakap aje..saya layan..

Popular Posts