Klik?

Maha Suci Allah

Maha Suci Allah

Kata saya...

MAAF. MAAF. MAAF.

1. Andai terlewat update.
2.Andai terlalu pendek.
3.Andai tak memuaskan hati.

Wednesday, December 2, 2009

ending of sesuci kasih seorang isteri

assalamualaikum..kepada sesiapa yg sudi, saya nak minta pandangan & cadangan daripada korang tentang ending yg korang suka..ending untuk cerita sesuci kasih seorang isteri..hehe.saya ni tengah pening tak ada idea bernas lagi nak habiskan cerita ni..plez kepada sesiapa yg sudi, hulurkanlah idea2 anda ya..moga-moga saya boleh mendapatkan inspirasi daripadanya...tima kaceh..

17 comments:

  1. ending dia msti ngn alisyah..
    bukan dgn sofia tu..
    how it will end doesn't matter..
    tp nk jgk diorg bersama..

    ReplyDelete
  2. heheh.. ape2 ending pon, hope hepi ending la..
    1st, sy cdgkn sofea tu jht tp x kejam sgt mcm bpk dia..
    at last, diorg bertiga idop bhgia..hehe..

    ReplyDelete
  3. la nk end dh ke cter ni?kak tyea dh lme xpost en3 bru...but sy ske en3 yg hepy ending...

    ReplyDelete
  4. hehhe..hai kak tyea...selama ni jd silent reader jer...sy lebih suka dgn alisya...hopefully dia dgn alisya...sofea mgkin sakit ker..xcident ker..jahat kan...

    ReplyDelete
  5. thanks all yg sudi bagi cadangan..insyaallah saya akan cuba mana2 yg menjadi..aduh,susahnya..hehe..

    ReplyDelete
  6. 0pkoz laaa nk ngn alisya!
    hppy ending...huhuuh
    s0fia plak buat dye
    give up ke...hehhe
    tp hppy ending laaa

    ReplyDelete
  7. selalu je happy ending..buat la alisya meninggal..dilanggar kereta yg dipandu suami dia dan sofea...nanti suami dia akan menyesal seumur hidup..sebab tak menghargai sepenuhnya..pastu hidup bersama sofea..cinta berputik...dan jadi org kaya...kat turki..hehe...

    ReplyDelete
  8. hahah lizzz..
    knp cmtu lak...
    x best r gitu..
    klo cinta kita ikhlas krn allah..
    msti la bhgia akhirnya..
    so, cter tu msti hepi ending utk insan sebaek alisya..
    ehhe.. x gitu lizz?

    ReplyDelete
  9. nk ngn alisya..
    xnk ngn sofia...
    jnji epy nding..plz2

    ReplyDelete
  10. kalo boleh nak dgn alisya...hehehe..

    ReplyDelete
  11. kalo bleh nak dgn alisya..xnak dgn sofia sbbb sofia nmpk mcm kejam je..hehehe..alisya baik sgt..
    pengorbanan dia sepatutnya dapat balasan yg baik..

    ReplyDelete
  12. happy ending ngn alisyah...semoga segala kebaikan yg dia tabur, dibalas dgn balasan yg baik juga...buat la dia tau kata suami dia kawin lain, pastu dia redzo dgn ketentuan yg telah ditetapkan...dia layan sofea ngn baik...tp sbb sbnrnya bapa sofea nk kawinkan ank dia juga, sbb sofea 2 sakit...lg bbrp lama ja nak mati...waktu dia sakit alisyah jaga dia...then dia mati..pastu depa idup cam biasa balik...so, alisyah adalah sebaik2nya wanita muslimah...walau apa dugaan mendatang, ttp dapat dihadapi dgn baik...hua..hua...apa la yg aku melalut ni...sori kalau x faham...

    ReplyDelete
  13. hahhaha..
    xnak la nmpk mcm cter nur kasih sgt..
    perlu ada badai yg melanda melanda agar dpt menambahkan cter tu nampk gempak.. x slh klo buat alisyahtu berubah jd seorg pendendam, leh jgk..sbb dia juga manusia.. x slh klo buat dia tewas dgn keadaan then, dia kembali ke semula ke jln yg bnr n dpt kbhgiaan..heheh..
    make sure yg jht,dan berkuasa, x semestinya akn berkuasa selamanya..

    ReplyDelete
  14. buatlah yang sofia tu curang
    ade hubungan sulit ngan laki lain.kononnya, laki tu pakwe die yang dah berkahwin dgn perempuan lain.sofia kahwin dgn suami alisyah pun sebab berdendam dengan sofia waktu alam persekolahan dulu.
    pastu suami die ceraikan die
    pastu suami alisya mintak maf dengan alisyah. tapi sebenarnya alisyah dah lama tau suami di kahwin lain. cuma dia nak suami dia sendiri mengaku depan dia.bila semua dah selesai, hidup die orang bahagia semula sepeti dulu

    ReplyDelete
  15. salam.saya lebih suka jika endingnya alisyah dgn suaminya,buatkan dia tahu yg suaminya berkahwin lain n tahu akan rahsia yg sebenar sbb suaminya terpaksa.about sofia buatkan dia give up or sebenarnya sakit@dia org berpisah tp cara baik le x sekejam bapa dia........apa2 pun saya nak sgt alisyah ngan suaminya....happy ending gitu,x payah le sedih2...x larat nak nangis dah....sambung cepat ye....and 1 more saya rasa kebanyakkan nak ending dia ..alisyah ngan suaminya n watak sofia dimatikan....mcm skrip filem pula novel kak tyea...saya sgt suka watak alisya

    ReplyDelete
  16. salam.hope happy ending ngan alisyah not sofea .plsssss
    macam mana jln cite dia x kisah but must be with alisyah....x naklah sedih2.asyik baca sad ending je...airmata dah kering.....nak le happy pula....key k.tyea

    ReplyDelete
  17. endingnyer InsyaAllah yng terbaik untuk yng trbek....
    tp seolknyer ngn alisya ler coz dier is3 p1

    ReplyDelete

cakap aje..saya layan..

Popular Posts