Klik?

Maha Suci Allah

Maha Suci Allah

Kata saya...

MAAF. MAAF. MAAF.

1. Andai terlewat update.
2.Andai terlalu pendek.
3.Andai tak memuaskan hati.

Wednesday, October 9, 2013

Bila hati rasa perit namun tak dapat diluah

Apa rasanya kalau putus cinta?

Sepanjang hidup ni, aku memang tak pernah bercinta. Memang aku tak popular, bukan most wanted girl tapi ada jugakla yang cuba2 dekat. Tapi yalah, aku bukan couple practitioner. Aku tak terima istilah tu. Yang aku tau,berkenalan, kenal hati budi, kalau sesuai, proceed to engagement, then if everything goes smoothly ya proceed to nikah. Tak mau istilah dating bagai.

After all, aku bersyukur sangat2 aku tak bercinta waktu ni bila untuk kali pertamanya aku rasa macam mana peritnya bila orang tu dah berpunya. Rasa macam nak termuntah, macam nak menangis tapi orang hati kering macam aku memang tak reti nak menangis.

Betullah orang kata, everything happens for a reason!

Entah2 kalau aku pernah bercinta sebelum ni,  lepas tu tiba2 ditakdirkan cinta tu putus di tengah jalan, mau aku cari gua untuk berkurung sampai berhari kut. Makan baring tidur termenung sepanjang hari.

Allahuakbar.

Untuk dia, jangan sentuh hatiku lagi. Please.

2 comments:

  1. Assalamualaikum akak . datang sini singgah and follow akak . wow . ain suka entri ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam,Ain. Tq singgah dan baca ya. Jgn segan2 singgah lagi. :)

      Delete

cakap aje..saya layan..

Popular Posts