Klik?

Maha Suci Allah

Maha Suci Allah

Kata saya...

MAAF. MAAF. MAAF.

1. Andai terlewat update.
2.Andai terlalu pendek.
3.Andai tak memuaskan hati.

Saturday, February 20, 2010

Lelaki dalam hidupku

Assalamualaikum....N3 kali ni, xde yg mengarut ye macam selalu aku buat tu..hehe..kali ni cerita sebenar..aduh,ngarut panjang lagi. Sebenarnya, this N3 is specially created for my daddy!!! Happy Birthday 2 my daddy yang aku

panggil bapa ni.
...ini pun aku hampir2 lupa pula. bertuah betul punya anak. dah lah birthday mak pun aku x wish. muahaha...tapi birthday my mak and bapa ni dah disambut lebih awal. sorang 9 Feb and sorang 20 Feb tapi disambut pada 14 Feb lepas. every year pun sambut 14 Feb. oppsss...jangan salah faham! kebetulan aje 14 tu sebab nak sekalikan aje. lagipun 14 tu jatuh pada hujung minggu. bolehlah anak2 dia balik kampung. wehehe. simple aje makanan kitorang. this year aku tak bagi hadiah pun. x tahu nak bagi apa. jalan2 pun sekejap aje cari bahan nak memasak. apa2 pun, aku doakan my parent akan panjang umur, dikurniakan kesihatan yang baik mental dan fizikal, dilimpahi rahmatNya dan jodoh berpanjangan sampai ke akhir hayat...amin!!! aku bangga jadi anak diorang walaupun diorang aje yang tak beruntung dapat anak macam aku. wehehe..dahlah malas, pandai melawan pula tu...ampun!!!!

1 comment:

  1. sapa kate tak beruntung?
    bakal pendidik tue...hehehe

    ReplyDelete

cakap aje..saya layan..

Popular Posts