Klik?

Maha Suci Allah

Maha Suci Allah

Kata saya...

MAAF. MAAF. MAAF.

1. Andai terlewat update.
2.Andai terlalu pendek.
3.Andai tak memuaskan hati.

Thursday, September 30, 2010

promo..SKSI..mesti beli!!!


Salam, all...tinggal sehari gi dah oktober..hee..ada 2 event teramat penting,My bday and kelahiran novel SKSI aku..kepada yg minat cerita ni, dapatkan cepat2 tau..boleh order online dengan Kaki Novel gak..takat ni itu aje yg aku tau...pada yg dah order tu, aku nak say thank you very much, honey for supporting me...luv u all!!! and oh ya, nama aku dah tambah jadi Dzie Tyea bab dulu kak editor tanya nak letak nama apa, aku dengan polosnya jawab "Kak Tyea" lah bab org kenal aku gitu tp malu aku..rupanya nama aku tu tak komersial..haha..tak ke malu..hahaha....

2 comments:

  1. dun worry... akak dah tempah dah novel ni thru KN... x sabar la nak baca... akak kan geng-kipas-susah-mati citer2 tyea ni... congrats...

    ReplyDelete
  2. alreinsy : Yelah tu..haha..anyway, thanks banyak2..geng-kipas-susah-mati lah yg bleh buat org mcm saya ni bleh pegi lebih jauh kan?Hehe..thanks again..

    ReplyDelete

cakap aje..saya layan..

Popular Posts