Klik?

Maha Suci Allah

Maha Suci Allah

Kata saya...

MAAF. MAAF. MAAF.

1. Andai terlewat update.
2.Andai terlalu pendek.
3.Andai tak memuaskan hati.

Monday, October 4, 2010

Happy Ending ke sad ending SKSI?

Salam...ada yang pernah tanya aku, aku ingat Wendy and beberapa orang..Novel Sesuci Kasih Seorang Isteri tu happy ending ke sad ending? Sekarang aku gtau sendiri, endingnya adalah.... : ) HaPpY....ada orang komen kata dia sedih tapi happy ending..haha..yelah kot..anyway, sesiapa yang dah beli tu, terima kasih tak terhingga...

5 comments:

  1. ada siapa2 leh komen mengenai cerita sksi?
    sy nk tahu, then baru sy akan beli. hehehe

    ReplyDelete
  2. hana_aniz : Haha..betul 2, supaya puas hati n berbaloi rasa..hehe

    ReplyDelete
  3. dah beli dah... tp x berkesempatan nak baca lagi... apa yg tau, selama mengikuti blog ni... citer ni mmg best... worth it la...

    ReplyDelete
  4. Tyea..sori ek..
    aku belum lagi dapatkan novel kau ni..
    kalau takda apa2 halangan lepas ni aku akan beli novel kau ekk..
    mcm yg kau cakap tu la, boleh gak menambah royalti kau..hahahaha
    ampon Tyea...

    ReplyDelete
  5. alreinsy : Thanks, rein...enjoy reading, honey!
    Wendy : Wendy, janganlah cakap gitu eh..huhu..aku tak kisah cepat lambat bab aku tau kau akan beli gak..hehe...

    ReplyDelete

cakap aje..saya layan..

Popular Posts