Klik?

Maha Suci Allah

Maha Suci Allah

Kata saya...

MAAF. MAAF. MAAF.

1. Andai terlewat update.
2.Andai terlalu pendek.
3.Andai tak memuaskan hati.

Friday, October 22, 2010

Pindah rumah baru..happy yeay!

salam,korang...lupakan post aku yang sakit ati tu..aku dah happy dah sebab aku dah pindah rumah baru. Thanks so much to Yoboi yang sudi beri sikit tips yang nampaknya berguna. Inilah hasilnya..taarraaa..cantik tak rumah baru ni? Tapi messy sikitlah. Aku dah cuba remove and rearrange apa yang patut tapi still rasa kurang syok tengok. Err..kejap yer, sebab rumah dah elok,aku nak post sambungan Ri & Syah...

Salam keceriaan :
Dzie Tyea @ Kak Tyea

No comments:

Post a Comment

cakap aje..saya layan..

Popular Posts