Klik?

Maha Suci Allah

Maha Suci Allah

Kata saya...

MAAF. MAAF. MAAF.

1. Andai terlewat update.
2.Andai terlalu pendek.
3.Andai tak memuaskan hati.

Monday, May 24, 2010

Boleh I nangis kejap?

Hai..sebelum aku post Mr & Mrs BFF 28, aku nak merapu dulu...first, aku nak nangis sebab exam aku tadi really really bad..entah macam mana nak kata tapi 1 apa benda pun aku hafal tak keluar.Black out otak ni sepanjang duduk dalam dewan tu. Huhu..aku cuma harap aku lulus, syukur dah...then another reason why i want to cry out is : I HATE Shahir..huhu..peminat dia jangan benci aku lak..aku just kecewa sangat2 bila Adira x menang..Adira yang paling best tapi orang perempuan suka undi budak shahir..huhu..erm, jangan anggap aku sokong Adira sebab kami sabahan, nope..sama sekali tak betul..orang mana pun dia, aku tetap suka dia..kesian my Adira..

4 comments:

  1. arggg minat giler ngan shahir...tapi kalo ngan adira pon ske gak...tapi nombor 2 laaa..hik3
    yay shahir menang ske giler pertame kali target pastu die menang ari 2 waktu die kuar kuciwa gak tapi x laa sampai frust menonggeng..tapi kan kire oklaa 2 adira dpt gak tempat ke-2....yg pasal pekse uh x perlaa sabo jelaa...kite pon tdie pekse sejarah ade gak yg bace x kuar...kuar pon cket sgt...argg rase nak nangis gak...geram giler...Ms & Mrs 28 tau... :)

    ReplyDelete
  2. jom kita nangis sesama? nangis berjemaah..biar I jadi imam yer..huahuahua......

    ReplyDelete
  3. jom...nk nagis gak...wat final cam tut je td....tgok paper trus blank....

    ReplyDelete
  4. dah lepas... x yah nyesal... terima seadanya... fhm situasi tyea... akak dulu pun student gak... apa2 pun, dun worry la..

    ReplyDelete

cakap aje..saya layan..

Popular Posts