Klik?

Maha Suci Allah

Maha Suci Allah

Kata saya...

MAAF. MAAF. MAAF.

1. Andai terlewat update.
2.Andai terlalu pendek.
3.Andai tak memuaskan hati.

Wednesday, May 27, 2009

angel and demon


last night, kitorang release tension dah habis exam ngan p cinema...pilih2 movie..mana nak tengok? saya dah sekian lama x watch movie ni. last movie yg saya ingat saya tengok kat cinema : cj7...hahaha...punyalah lama kan? dah lapuk gila..ok, back to the story...dah pilih2, kawan2 decide nak tengok Angel & Demon..saya ikut tapi dalam hati..risaunya..saya mana suka horror or something yang x logic ni..bab baca dia punya sinopsis, macam yg action2...aiyo, hati dah mula x senang..tunggu punya tunggu dalam keadaan lapar..kitorang beli air ngan pop corn aje. 7.45 masuk hall, layanzz movie..my comment : best gila-gila..superb..5 stars..tapi malang x berbau betul, nyesal saya minum...dah dekat nak habis ( saya rasa ), tiba2 rasa..ouch, nak kencing...arghh...tahan kejap..tp movie x juga habis..baru ingat movie tu 2 jam 19 minit..arghh...endingnya tu saya memang dah x feeling sangat sebab dah ada benda lain dalam kepala..hahaha..tp movie ni honestly sangat nak show off pasal agama kristian aje..x sesuai untuk budak2 n remaja yg tengah tercari-cari jalan hidup tu...takut terpengaruh..manalah tau kan? hihi..nauzubillah..masa tu juga, time dalam hall, saya rasa bodoh sangat...ramai muslim dalam tu..sedang habiskan masa n duit..tengok cerita pasal gereja kristian..aduh, x ke bodoh tu? sayalah paling bodoh..dah tahu, x keluar...nyesal...ampunkan dosaku, Ya Allah...

2 comments:

  1. Please respect other religion.
    Your words are rude!

    ReplyDelete
  2. Nice anti-christianism remarks...Keep up the good job.

    ReplyDelete

cakap aje..saya layan..

Popular Posts