Klik?

Maha Suci Allah

Maha Suci Allah

Kata saya...

MAAF. MAAF. MAAF.

1. Andai terlewat update.
2.Andai terlalu pendek.
3.Andai tak memuaskan hati.

Monday, August 9, 2010

Cik Sufian in my heart

Salam..sorry, aku tahu korang lebih rela nak baca story tp aku tetap nak tunjuk gambar cik sufian aku..haha..yg menyampah tak yah baca.Hihi..Tapi aku tak tahu lelaki ni dah ada gf or tunang tp aku just minat macam tu aje..haha..matilah aku kalau gf@tunang dia nampak gambar ni..Haha..jangan risau, aku minat jer, tak pandai menggoda n merampas..not my style.

.


cik Sufian pakai baju kuning...kuning yang mana satu?? Hihi..Yg duduk sebelah Cik Siti lah..Hihi..dia datang sendiri tau sebelah I..Haha..bunyi macam gatal..

Apa pun, benda ni dah berlalu...dah tak berjumpa dah..kisah dekat sekolah jer..Hihi..Kalau ada jodoh, adalah..kan?Hihi..Entahlah, aku punya taste ni biasanya yng baik2, yang x nakal..dan sejak kebelakangan ni suka pada calon suami yg tua beberapa tahun dari aku..Hihi..cuma aku jer yg x cukup baik..itulah, kadang2 aku pujuk hati, sebab aku tak cukup baiklah jadi aku tak ditakdirkan dengan diorang sebab diorang semuanya baik2..ah, entahlah..semuanya di balik tabir, benda yang tak diketahui langsung..yer tak?

5 comments:

  1. hakhakhakkkkk....yg mna sat cik siti???

    ReplyDelete
  2. haha..lupa plak cik siti ni popular so dua2 baju kuning pon duduk sebelah aku..haha..yg baju kuning lengan merah, pakai cermin mata..yang kuning aje tu kawan aku..

    ReplyDelete
  3. nape pic tak berapa nak jelas tu?
    cuma leh nampak cermin mata jer...
    upload la lagi..kasi terangggg...

    ReplyDelete
  4. Huhuhu...gambo gelap la...ade jodoh x kemana...hihihi

    ReplyDelete
  5. haha, Wendy..saja x nak bagi yg terang, nanti korang terperasan lak dengan ketidakhangsomean cik sufian..haha..

    terubuk, ada jodoh ke? Hikhik...

    ReplyDelete

cakap aje..saya layan..

Popular Posts