Klik?

Maha Suci Allah

Maha Suci Allah

Kata saya...

MAAF. MAAF. MAAF.

1. Andai terlewat update.
2.Andai terlalu pendek.
3.Andai tak memuaskan hati.

Sunday, August 1, 2010

cik sufian dan my story

assalamualaikum...firstly, nak minta maaf sangat2 sebab tak post cerita..maksudnya tak tunaikan janjilah ye? Hihi..maaf, bukan sengaja tau tapi terlalu sibuk sepanjang minggu terakhir dekat sekolah minggu ni..dari isnin tu dah busy gila tapi menyempatkan diri juga..selasa pun busy, rabu, khamis, jumaat, sabtu dan hari ini pun busy gileee....
alkisahnya hari rabu tu, dok sibuk memilih dan melatih budak2 pengakap sempena camping...hari khamis, my biggest projectlah,,kempen tu..penat sampai tak sempat makan 1 hari..malamnya tu black out sampai pagi jumaat..jumaat sampai sabtu tengah hari kitorang camping dekat sekolah...balik aje dari sekolah, kakak angkut pergi mengecat rumah dia sampai lewat malam baru balik rumah..pagi tadi sambung lagi kerja yang sama..Oh, Tuhan, aku peeeenat sangat2...
tapi apa-apa pun, tunggu my post 2morrow or 2morrow nite..sebaaabbbb.....nak cerita n kalau bernasib baik, nak tunjuk gambar cik sufian..haha..sapa2 yg masih ingat siapa gerangannya cik sufian, nasiblah..hihi..tunggu tau..bolehkan? malam ni mengantuk, nak tidur awal..aduh, teringat-ingat cik sufian..oh..oh..Tuhan!!

1 comment:

  1. cik sufian abang dlm mimpi tu ekk?
    bagus2..

    ReplyDelete

cakap aje..saya layan..

Popular Posts