Klik?

Maha Suci Allah

Maha Suci Allah

Kata saya...

MAAF. MAAF. MAAF.

1. Andai terlewat update.
2.Andai terlalu pendek.
3.Andai tak memuaskan hati.

Friday, February 6, 2009

stress!!!!!!!

aduh, hari ni saya tanya satu kawan..kalau dia x kenal saya, agak2nya berapa umur saya? dia cakap x sure. satu kawan pula jawab, 25..argh!!!!!!!!!!!!!!! kawan dia yg cakap macam tu time tengok gambar saya..Ya Allah..ringan aje tangan ni capai garpu, cucuk kat muka kawan tu..hehe..xdelah tapi saya betul2 kecewa and selepas tu, ini aje yang saya fikir..jauhnya beza umur saya dengan pandangan kawan saya tu.stress.stress.kenapa erk? kalau korang yang nampak gambar saya, saya nampak tua ke?????? please...

10 comments:

  1. 2 b honest ade r skt2..hehehehe
    tp bkn nmpk tua, juz matured je...

    ReplyDelete
  2. xde lah cam 2 writer..
    first time tgk pic writer cam mak2 org2 je...
    hihi...jgan mrh ek..
    pasti trperasan lak thun 87 2...
    upa2nya bru 22 ek??
    sm lah ngan sy...
    mda g 2...huhu

    ReplyDelete
  3. aduh..betul ke macam tu? saya tengah stress gila ni. semua org cakap saya nampak tua..tua..tua..lepas ni saya beli spa ajelah,biar duduk dalam spa tu ajelah 24/7. x nak write apa2 lagilah.. :(

    ReplyDelete
  4. la jgn r merajuk writer.... cite tak abis lg la.... mungkin ade hikmahnye disebalik ape yg berlaku...

    ~muadz~

    ReplyDelete
  5. astaghfirullah..xdelah.x kuasalah saya nak merajuk. saya memang suka main2.gurau aje.saya mana ada duit beli spa...

    ReplyDelete
  6. salam tyea...
    ala bior ah ape owg nk kte..
    tyea jadi je diri tyea sendiri..
    omputih kte..be yourself ha gitukan..
    pe2 pun yg penting hati..x gitu???

    ReplyDelete
  7. bkan nye tua la..
    bgi sy kakak matang..
    cba plak teka sy umr brpa?.
    mgkin kakak pun ingat sy pun da tua!!.

    ReplyDelete
  8. Hehe..lwk la writer ni..
    umo itu hanya angka..yg penting nurani kita cmne..

    sy ni berbeza lak..umo dh nk dkt suku abad,tp slalu org pk bdk2 skolah lg.bkn form 5..tp bdk drjah 6 pn pnh org anggap begitu.kalo org lain mesti suke dgr tp bg sy yg alami ni stress la coz slalu dipandang enteng oleh bdk2 muda..=(

    apa2 pn,kite bsyukur jela..asalkan ckup 6 pancaindera..x gitu kaktyea?
    =)

    ~zOey~

    ReplyDelete
  9. laa..klu gitu adik tyea lg muda la ek..bru nk ngorat..tp sy pn kakak pd tyea..
    hee~gurau je..

    ReplyDelete

cakap aje..saya layan..

Popular Posts